Personvern

Når du som bruker besøker våre nettsider, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Innsending av data via skjemaene på naprapatmarthe.no er sikret gjennom kryptering. Husk også at e-post sendes over Internett. Det vil si at opplysningene kan komme uvedkommende i hende. Mottatt informasjon fra innsendte skjema blir benyttet slik at vi kan behandle din forespørsel. Dette innebærer at e-poster og skjemaer derfor vil kunne bli tilgjengelig for andre det vedkommer.

Denne nettsiden er drevet og eiet av

NAPRAPAT MARTHE STAVIK AAS
Org.nr: 913 921 348
Moldegårdsvegen 5, 6415 MOLDE
Tlf.: 415 75 840
E-post: kontakt@naprapatmarthe.no

SSL og TLS kryptering

Av sikkerhetsgrunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere, bruker nettsiden SSL eller TLS kryptering. Det betyr at all data som sendes via nettsiden ikke er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises (nettleser avhengig).

Lagring av persondata og kunderegister

Hanto AS er ansvarlig for drift av kunderegisteret, som leverandør av Hano. Kun Hano AS og NAPRAPAT MARTHE STAVIK AAS har tilgang til opplysningene i registeret. Kunderegisteret registrerer navn, adresse, telefonnummer, e-post, kjønn, fødselsdato og behandlingshistorikk. Informasjon fra kunderegisteret benyttes kun i forbindelse med behandling av kunde. NAPRAPAT MARTHE STAVIK AAS forbeholder seg retten til å ta kontakt med sine kunder via brevpost, e-post, telefon eller SMS.

Google Maps

Nettsiden benytter Google Maps APIs. Her finner du Google Maps APIs tjenestevilkår, og ved å benytte nettsiden godtar du disse. Bruken av Google Maps er for å vise kart på siden som viser stender spesifisert av oss.

Om informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet benytter ikke informasjonskapsler.